Sertai Stormreaders

Sertai Stormreaders

Mukaddimah

STORMREADERS NETWORK SDN BHD (819400-M) (AJL-93178) , ianya merupakan rangkaian usahawan muslim melalui perniagaan secara online yang menggunakan kaedah sistem affiliate dan pemasaran bertingkat (MLM). Istimewanya, sistem MLM yang digunakan oleh syarikat adalah Patuh Syariah (Syariah Compliant), di bawah bimbingan dua penasihat syariah iaitu Ustaz Dr Zaharuddin Abd Rahman dan Ustaz Dr Hj Zahazan Mohamed.

Alhamdulillah, setelah sistem affiliate dan MLM berlandaskan Patuh Syariah ini dilancarkan, kini STORMREADERS NETWORK merupakan one-stop centre untuk para penerbit yang menghasilkan bahan bacaan berkualiti serta produk Islamik berasaskan pemakanan sunnah dan halal. Pelbagai program keusahawanan dan kerjasama strategik diadakan untuk para ahli kami memiliki produk, menambah ilmu dan pada masa yang sama menjana pendapatan.

 

Strategi Perniagaan

  • Menonjolkan kelebihan perniagaan rangkaian Stormreaders sebagai perniagaan rangkaian yang berlandaskan syariat Islam.
  • Model perniagaannya adalah berteraskan produk yang berkualiti dan harga berpatutan.
  • Memperkasakan sistem-sistem latihan dan kemudahan sokongan kepada setiap ahli, memastikan setiap ahli tidak ketinggalan dan tercicir. Motivasi ahli akan sentiasa dimantapkan agar berada pada tahap tertinggi sekaligus menyumbang kepada keyakinan diri yang tinggi.
  • Setiap ahli Stormreaders berada dalam satu keluarga besar. Oleh yang demikian, perjumpaan berkonsepkan musyawarah lebih kerap dilakukan bagi mewujudkan ukhuwah antara ahli.
  • Stormreaders secara dinamiknya akan mencari cara-cara yang inovatif dan kreatif untuk meneroka peluang-peluang perniagaan yang baru. Teknologi terkini seperti teknologi web dan teknologi mudah alih digunakan dengan sebaik mungkin serta pelan pemasaran dirangka supaya dapat menjana pendapatan yang paling optimum.
  • Tumpuan utama adalah kepada produk dan seterusnya pengembangan organisasi kumpulan. Oleh itu usaha yang gigih perlu dilakukan untuk menjaga kualiti dan kemantapan produk.
  • Memastikan bahawa setiap strategi dan perancangan Stormreaders tidak lari daripada tujuan asal, iaitu mewujudkan peluang perniagaan yang mampu dan mudah disertai, yang mematuhi syariat disamping mewujudkan masyarakat yang berilmu.
  • Menunjukkan skil kepimpinan dan pemasaran yang perlu untuk berjaya.
  • Mengajar ahli bagaimana melatih rakan-rakan pengedar lain supaya melakukan kejayaan yang sama.
Kami mempunyai lebih 700 bahan ilmiah sedia untuk menghiasi dinding hati dan rumah anda, keluarga serta rakan-rakan anda!
Display: List / Grid
Show:
Sort By:
Ultimate Home Business Stormreaders
20% Pulangan tunai bagi setiap pembelian Bonus 5% dan 1% melalui eStore Global* eStore (Kedai..
RM90.00
Ex Tax: RM90.00
Powered By OpenCart
Djrizal Enterprise © 2017